Гробар и жена му взеха 200 бона, кола и къща от Big Brother

Те победиха треньора на премиера по карате и съпругата му
11 юни 2010 10:15,
250
Гробар и жена му взеха 200 бона, кола и къща от Big Brother
Сем. Кузмови. Снимка: bigbrother.bg

Семейство Кузмови – гробарят Веселин и съпругата му Ели, спечелиха финала на Big Brother Family, а с това и голямата награда в шоуто – 200 хиляди лева, семеен автомобил и нов апартамент.

Пловдивчаните събраха 68% срещу 32% зрителски вот за конкурентите им семейство Колеви – Цончо, който е бивш треньор по карате на премиера Бойко Борисов и на арестувания Алексей Петров – Трактора, и съпругата му София, работила някога за Доналд Тръмп.

Първи от шоуто отпаднаха Стефанови (стюардесата Диана и адвокатът Добрин).

Малко по-късно надпреварата напуснаха и Чипеви (сервитьорката Сашка и безработният Павлин от Етрополе).

Победителите обещаха да споделят 40 хиляди лева от награда си със зрител, гласувал за тях.

Освен това Кузмови ще трябва да платят и налог в НАП върху печалбата си – 10% от наградата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
8
 
9
 
! Отговори
wqw преди 13 години
Най-готиното семейство спечели. Станаха ми симпатични още от самото начало и стигнаха до финала без абсолютно никакви претенции. Браво!Честито и наздраве!
204
5
 
14
 
! Отговори
КОЛЮ преди 13 години
Е НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗНЕНАДА - СЛЕД ТРИЗНАЧКИ - ПРАЗНОГЛАВКИ, КОИТО ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ МОГАТ ДА СВЪРЖАТ, СЛЕД РЕВЯЩОТО МАГАРЕ - МИРО, ЗДРАВКО - ВРЪЗКАРЯ И БАРАБАР ЖЕНА МУ - АНТИПАТИЧНАТА ЗАВИСТЛИВА ХРИСТИНА, НЕ СЕ УЧУДВАМ, ЧЕ НАГРАДАТА Я ВЗЕ ТОЯ НЕЛИЦЕПРИЯТЕН МРЪХЛЮ И ЖЕНА СЪС СЪМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ..ТЪЖНА ГЛЕДКА ЗА "ПОБЕДИТЕЛИТЕ" - СЕРИЯ ОТ СТРАННИ ПРОДУЦЕНТСКИ РЕШЕНИЯ - КАКВО ЦЕЛЯТ? - ТОВА ЛИ Е БГ?
203
2
 
9
 
! Отговори
mm преди 13 години
Да, не е конкурс за семейства, но хората гласуват за семейството, на което най-много се оприличават, т.е такива са масата български семейства, което е жалко.
202
4
 
22
 
! Отговори
) преди 13 години
ТОВА Е ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА НА БЪЛГАРИНА И БЪЛГАРКАТА -ПЪРДЯЩ, ОРИГВАЩ СЕ, ДРОГИРАЩ СЕ И АГРЕСИВЕН И ОБИЧАЩАТА ГО МАЗНА , НАГЛА ТЪРПЯЩА НА БОЙ ,ДРУСАЩА СЕ КОГАТО Е БРЕМЕННА ЖЕНА-ЧЕСТИТО!!!!!!!ТО ТОЯ БШГ БРЪДЪР ИЛИ ЩЕ СА БЛИЗНАЧКИ, ИЛИ ГЛАРУСИ ИЛИ ДЕО ИЛИ ГРОБАРИ-НЯМА НОРМАЛНИ ХОРА В ТАЯ ДЪРЖАВА.
201
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Благодарим за информацията....Поне от моите пари няма нито лев там :))))))))
200
11
 
4
 
! Отговори
коко преди 13 години
Както написах преди 2 месеца-"Гробаря е 1"!
199
14
 
9
 
! Отговори
pandrski преди 13 години
Най-свястното семейство-напълно заслужен вот! Честито да им е! Колеви също бяха най-достойни. Ели-честна,открита и точна. А Веселин основателно ми напомни приказката "по дрехите посрещат,по ума изпращат" - сърдечен,добър и стойностен човек,със специфично чувство за хумор,който успя да преметне всички до момента на часа на истината. Да са здрави и щастливи!
198
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дори не ги знам какви са тези, но какво толкова акцентувате, че е гробар?! Вярно по- нетрадиционна работа, но все пак е работа. Срамен труд няма. Толкова ли не може да се напишете с "Веселин и Ели взеха..." тези хора си имат имена.
197
2
 
11
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
Продължавам да се очудвам колко глупави хора има :)Трябва да ви е ясно, че продуцентите няма как да съберат само обичащи се, приятни и интелигентни семейства. При тях няма да има долнопробни номера и скандали => няма да е толкова гледаемо. Така на плиткоумниците възмутени кой е победител, мога само да кажа - сърдете се на създателите, не на победителите. И се сърдете на себе си, защото ако като цяло българите бяхме по-добри, умни и разбрани, щяха да се опитват да ни заинтригуват с друго.
196
2
 
5
 
! Отговори
48 преди 13 години
не ги мислете тия с тези пари няма да усетят кризата да мислим за скапаната ни държава как ще плащаме парно,ток,вода,всичко поскъпва,а заплати йок,да излизаме по улиците,защото ще тръгнат министри и депотати по курорти и наесен тегло ни чака голямо,видя се че няма гражданско общество,как да го събудим,защо спи и мълчи тоя народ и гледа зрелища
195
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А какво шоу направиха Кумови ....нищо подобно не видяхме. Само цинизми , ругатни ,изтерично хилене и врякане. И мрънкане. А за Веселин няма какво да се коментира- супер *** .И както каза Ваня Щерева -*** ,нищо ,че го защитаваше. Срам !!!!!
194
1
 
8
 
! Отговори
icce преди 13 години
Не твърдя че те са направили шоу.А това кое е семейство и кое не-едва ли ти си този който трябва да определя.Според мен ако говорим за идеалното българско семейство мястото на такова не е в Биг Брадър.
193
7
 
7
 
! Отговори
747 преди 13 години
Аз исках възрастното семейство да спечели.Тези не се пример за нищо. Ако това е българския модел...?? !!Думите които излизаха от устата на този гробар наистина можеха да вкарат някого в гроба.Аферим на изпростелия *** народ.!
192
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Честито на всички заблудени агнешки майки, които са подкрепили тая пародия наречена "семейство"!
191
4
 
8
 
! Отговори
26449 преди 13 години
Самата дума СЕМЕЙСТВО е пълна противоположност на това което излъчих за победител.А да ми твърдиш, че тея са направили шоу и да поставяш под въпрос думата СЕМЕЙСТВО ми е ясно какъв дилетант си!
190
3
 
3
 
! Отговори
icce преди 13 години
Защото е шоу за семейства,но не е конкурс за най добро семейство.Не се казва Bulgaria The Best Famly.Да не би победителя в првия Биг Брадър да е еталона за Българин?Бъркате ги нещата.
189
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя мързел 3 месеца с търкаляше по пода заедно с грозната си жена ..господ събира както казват хората,не съм го дледал редовно но тая невъпитана жена се прави на голяма работа а е много проста в иповедалнята беше се излегнала на дивана с леко късо пеноарче така че цяла българия и видя грозния и задни това ли е примера за българското семейсто, продуцентите тоя път се изложиха яко тук работата им намирисва
188
4
 
11
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Честито на победителите.На мен лично ми харесаха.Държаха се естествено и не бяха лицемерни и нападателни като някои други семейства в къщата.
187
2
 
4
 
! Отговори
78820 преди 13 години
Щом не е еталон за БГ семейство, защо тогава се казва Big Brother Family???
186
5
 
12
 
! Отговори
jasemi преди 13 години
Плюйте си по форумите,ама Кузмови взеха ли 200 хил и апартамент ? Взехааааа !!!А ние може да си говорим до утре сутрин достойни ли са,който е гласувал за тях значи ги е сметнал за такива!